Η Εταιρεία

Follow us

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία προσχεδίων, σύνταξη πλήρης μελέτης με σχέδια, κατόψεις και όψεις καθώς και τρισδιάστατων (3D) απεικονίσεων για την πλήρη κατανόηση του έργου.

Συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένα Δικηγορικά γραφεία, Συμβολαιογραφικά γραφεία, Εργολάβους και Εταιρίες κατασκευαστικές και συμμετέχουμε σε κοινοπραξίες.

Επαγγελματικών χωρών όπως Pasha, Lollipop, MAUI, SALSA, Elia Lemoni, Casual Living,Waterland, Αθλητικά Κομμωτήρια, KOUKOS, Mohashantyai Yoga Shala  κ.α.

Ανέγερση πολυκατοικιών και οικοδομικών συγκροτημάτων σε περιοχές όπως Εύοσμου, Ελευθέριου Κορδελιού, Σχολάρι, Κέντρο πόλης Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Αιγάλεω Αθηνών κτλ 

Κατασκευές σε μεγάλους επαγγελματικούς χώρους όπως VITRUVIT, Waterland, ΣΙΔΕΡΗΣ Α.Ε., ΚΟΝΤΖΟΓΛΟΥ Α.Ε., Λουτρά Ν. Απολλωνίας, ΚΟΜΟ κ.α. 

Ιδιωτικές ανακαινίσεις σπιτιών και διαμερισμάτων σε όλες τις πόλεις όπως Θεσσαλονίκη, Ηράκλεια, Σταυρός, Σέρρες, Ασπροβάλτα, Βρασνά, Τούζλα, Χαλκιδική,Αθήνα, Σπάρτη, κτλ 

Ξενοδοχεία όπως Καψής, Πόρτο Παλλάς, Δεδεόγλου, Νικήτη κ.α.

Δεσμευόμαστε για την άμεση ολοκλήρωση των κατασκευών μας χωρίς καμία καθυστέρηση στην παράδοση του έργου σας ! 

Μελέτη
Αδειοδότηση
Επίβλεψη
Διαχείριση

Ειδικευόμαστε στη μελέτη, αδειοδότηση, επίβλεψη και διαχείριση κτιρίων, στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σχετικά με την αξιολόγηση και την αξιοποίηση κτιριακών εγκαταστάσεων καθώς και στην τακτοποίηση αυθαίρετων κατασκευών και χρήσεων.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και υλοποίηση του έργου σας, με υπευθυνότητα, απόλυτο επαγγελματισμό και σύμφωνα με τις οικονομικές απαιτήσεις της εποχής. Το γραφείο μας αποτελείται από μία ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων πολιτικών μηχανικών , ενεργειακών επιθεωρητών και εκτιμητών, ενώ είναι πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και λογισμικά.

Δίνουμε Έμφαση στην λεπτομέρεια

Untitled-2
Untitled-1
Untitled-3

Στην CONFECT θα έρθετε σε επαφή με εξειδικευμένο προσωπικό, με άρτια γνώση του αντικειμένου

Διαθέτουμε ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων προς εξυπηρέτηση των αναγκών μετακίνησης των εργαζόμενων και των υλικών.

Διαθέτουμε μεγάλο αριθμό μικρών και μεσαίων μηχανημάτων για την ολοκλήρωση των έργων.